Creditcards vergelijken

Skrill Prepaid Creditcard

De Skrill Prepaid MasterCard is de goedkoopste prepaid creditcard die op de markt is. U betaalt hier slechts 10 euro per jaar voor en krijgt toch alle voordelen van een echte Mastercard.

Skrill werkt met een online account, vergelijkbaar met Paypal. U kan deze Skrill account gebruiken om geld te verzenden naar andere Skrill gebruikers, om zelf geld te ontvangen of om te betalen in webshops. De prepaid creditcard wordt gekoppeld aan uw Skrill account en met de creditcard kan u het saldo van de Skrill account daarna ook offline besteden. De Prepaid Mastercard van Skrill is dus gewoon een manier om het geld op uw Skrill account te kunnen uitgeven.

Uw kaart opladen via een overschrijving is gratis. Transacties in winkels, restaurants en webshops worden ook niet aangerekend. Verder zijn er amper kosten. Geld afhalen aan automaten kost €1.80.

Om een Skrill account te openen moet u minstens 18 jaar oud zijn. Skrill zal vragen om uw identiteit en adres te bewijzen, maar een BKR check wordt niet uitgevoerd.

Skrill eist dat u zeer regelmatig de stand van uw Skrill account bekijkt. Als uw kaartgegevens gestolen zijn en er op onverklaarbare wijze geld van uw rekening verdwijnt, moet u Skrill meteen op de hoogte brengen. Skrill zal u een nieuwe kaart bezorgen en zal het bedrag van malafide transacties terugstorten.

Eventuele problemen met leveringen van artikelen die u online gekocht heeft moet u oplossen met de verkoper. Skrill biedt hier wat minder service dan ICS, die strikt toekijken op eventuele fraude en waar u een gratis aankoopverzekering bij krijgt.

Skrill Kaart Aanvragen >>

Normale Creditcard

visa mastercard

Bij een normale creditcard geeft de bank u een maandelijkse kredietlimiet van bijvoorbeeld €1 250, €2 500 of €5000. De uitgaven die u tijdens een bepaalde maand doet worden bij het begin van de volgende maand afgerekend. U koopt dus op krediet en 'leent' geld dat u later moet terugbetalen. Bovendien zijn vrijwel al uw aankopen automatisch 180 dagen verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Bekende cards zijn de Mastercard Classic, de Visa World Card of de American Express creditcards.

Prepaid Creditcard (debitcard)

prepaid creditcard

Een prepaid creditcard geeft u alle mogelijkheden van een gewone creditcard, zodat u deze handig kan meenemen op reis of gebruiken voor spullen te kopen in online shops. Met deze kaart leent u echter geen geld. U moet vooraf een bedrag op deze kaart storten. Als u de kaart regelmatig gebruikt zal u dus ook regelmatig geld moeten opladen. Bekende aanbieders zijn bijvoorbeeld Viabuy, Skrill of ICS.
Geld lenen kost geld