Creditcards vergelijken

ICS Prepaid Creditcard

De ICS Prepaid Mastercard is een erg aantrekkelijke Nederlandse prepaid creditcard. Wat deze kaart vooral erg interessant maakt zijn de vele extra's. Zo is er 24/7 fraudedetectie. Bij verdachte transacties zal u een telefoontje krijgen om na te kijken of u wel zelf de aankopen aan het doen bent.

Verder is er een aflevergarantie: producten die u online aangekocht heeft en niet geleverd worden zal u ook terugbetaald krijgen. Al uw aankopen zijn bovendien 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Ook de aanvullende reisverzekeringen zijn erg interessant: verzekeringen tegen bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening.

Tarieven

De jaarbijdrage is met 17,50 euro erg laag en de andere kosten zijn ook erg concurrentieel. Voor het opwaarderen van de kaart betaalt u bijvoorbeeld slechts 0,95 euro. De koersopslag bij betalingen in vreemde valuta is 2% en ook het pinnen kost 2%. Met de ICS card koopt u voor een prikje dus heel wat extra service!

ICS Prepaid Mastercard Aanvragen >>

Normale Creditcard

visa mastercard

Bij een normale creditcard geeft de bank u een maandelijkse kredietlimiet van bijvoorbeeld €1 250, €2 500 of €5000. De uitgaven die u tijdens een bepaalde maand doet worden bij het begin van de volgende maand afgerekend. U koopt dus op krediet en 'leent' geld dat u later moet terugbetalen. Bovendien zijn vrijwel al uw aankopen automatisch 180 dagen verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Bekende cards zijn de Mastercard Classic, de Visa World Card of de American Express creditcards.

Prepaid Creditcard (debitcard)

prepaid creditcard

Een prepaid creditcard geeft u alle mogelijkheden van een gewone creditcard, zodat u deze handig kan meenemen op reis of gebruiken voor spullen te kopen in online shops. Met deze kaart leent u echter geen geld. U moet vooraf een bedrag op deze kaart storten. Als u de kaart regelmatig gebruikt zal u dus ook regelmatig geld moeten opladen. Bekende aanbieders zijn bijvoorbeeld Viabuy, Skrill of ICS.
Geld lenen kost geld