Creditcards vergelijken

Creditcard online bestellen of aanvragen

Zowel een prepaid creditcard als een klassieke creditcard kunnen online worden aangevraagd.

Prepaid creditcard online aanvragen

Een prepaid creditcard is het ideale betaalmiddel, omdat u er snel en gemakkelijk mee kunt betalen. U zet vooraf een bedrag op uw kaart en kan zo veilig online betalen zonder zich zorgen te moeten maken over de veiligheid van de webshop. Ook op reis is deze kaart erg handig, u kan er overal mee betalen en kan ook makkelijk geld afhalen in het buitenland.

Een prepaid creditcard online aanvragen? Dat is snel en gemakkelijk. Het is bovendien erg veilig, want de kredietkaart wordt niet aan uw bankrekening gekoppeld. Er kan ook nooit meer uitgegeven worden dan wat op de kaart staat.

Het vinden en aanvragen van een prepaid creditcard is erg gemakkelijk via het internet. Iedereen van 18 jaar of ouder kan een prepaid creditcard online aanvragen. Binnen enkele dagen zal dan een betrouwbare creditcard in uw brievenbus vallen.

Prepaid creditcards vergelijken en bestellen >>

Klassieke creditcard online aanvragen

Klassieke creditcards zijn natuurlijk nog handiger dan prepaid creditcards, maar gezien het over een lening gaat is een BKR check nodig. Een klassieke creditcard wordt dus niet aan iedereen toegekend en u zal dus ook moeten bewijzen dat er op regelmatige basis geld op uw bankrekening wordt gestort.

Op deze website kunt u verschillende klassieke creditcards vergelijken. Nadat u een geschikte creditcard heeft gevonden, kunt u deze creditcard online bestellen via de website van de creditcardverstrekker. Een online aanvraag is sneller verwerkt dan een papieren aanvraag. Een creditcard bestellen loopt via een beveiligde internetpagina en is dus erg veilig. Controleer wel of er bij het internetadres in de browser een slotje staat. Wanneer dit het geval is, verloopt uw aanvraag absoluut veilig. Na goedkeuring van de aanvraag, krijgt u de creditcard thuisgestuurd. U hoeft de kredietkaart dan alleen nog te tekenen en telefonisch of online te activeren voordat u hem kunt gebruiken.

Klassieke creditcards vergelijken en bestellen >>

Normale Creditcard

visa mastercard

Bij een normale creditcard geeft de bank u een maandelijkse kredietlimiet van bijvoorbeeld €1 250, €2 500 of €5000. De uitgaven die u tijdens een bepaalde maand doet worden bij het begin van de volgende maand afgerekend. U koopt dus op krediet en 'leent' geld dat u later moet terugbetalen. Bovendien zijn vrijwel al uw aankopen automatisch 180 dagen verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Bekende cards zijn de Mastercard Classic, de Visa World Card of de American Express creditcards.

Prepaid Creditcard (debitcard)

prepaid creditcard

Een prepaid creditcard geeft u alle mogelijkheden van een gewone creditcard, zodat u deze handig kan meenemen op reis of gebruiken voor spullen te kopen in online shops. Met deze kaart leent u echter geen geld. U moet vooraf een bedrag op deze kaart storten. Als u de kaart regelmatig gebruikt zal u dus ook regelmatig geld moeten opladen. Bekende aanbieders zijn bijvoorbeeld Viabuy, Skrill of ICS.
Geld lenen kost geld