Creditcards vergelijken

ICS Mastercard Creditcards

Een klassieke Mastercard kan u in Nederland aanvragen via marktleider International Card Services BV (ICS). ICS staat gekend om zijn uitmuntende klantenservice en dankzij de ICS app heeft u steeds een actueel inzicht in de transacties die u met uw creditcard gemaakt heeft. Naast de klassieke creditcards biedt ICS ook een prepaid Mastercard aan.

Mastercard Classic, Mastercard Gold of Mastercard Black

Mastercard Classic is een goedkope creditcard, de jaarbijdrage is slechts 20 euro. De standaard bestedingslimiet bedraagt 2 500 euro wat voor de meeste mensen ruim voldoende is. Er is ook nog een Mastercard Gold met een limiet tot 5 000 euro en de Mastercard Black heeft zelfs een limiet tot 25 000 euro.

Extra verzekeringen

Alle aankopen met de Mastercard creditcard zijn minimaal 180 dagen verzekerd en alle kaarten komen met aanvullende reisverzekeringen. De Mastercard wordt wereldwijd aanvaard in winkels, hotels, restaurants en benzinestations. Natuurlijk kunt u ook veilig online betalen met deze creditcard. Er wordt een aflevergarantie aangeboden: producten die u online betaald heeft en niet afgeleverd worden zal u terugbetaald krijgen. Ook krijgt u uw geld terug als er gefraudeerd zou zijn met uw creditcard.

De Mastercards van ICS zijn bankonafhankelijk en u hoeft dus geen nieuwe kaart aan te vragen als u van bank wijzigt.

Mastercard Aanvragen >>

Normale Creditcard

visa mastercard

Bij een normale creditcard geeft de bank u een maandelijkse kredietlimiet van bijvoorbeeld €1 250, €2 500 of €5000. De uitgaven die u tijdens een bepaalde maand doet worden bij het begin van de volgende maand afgerekend. U koopt dus op krediet en 'leent' geld dat u later moet terugbetalen. Bovendien zijn vrijwel al uw aankopen automatisch 180 dagen verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Bekende cards zijn de Mastercard Classic, de Visa World Card of de American Express creditcards.

Prepaid Creditcard (debitcard)

prepaid creditcard

Een prepaid creditcard geeft u alle mogelijkheden van een gewone creditcard, zodat u deze handig kan meenemen op reis of gebruiken voor spullen te kopen in online shops. Met deze kaart leent u echter geen geld. U moet vooraf een bedrag op deze kaart storten. Als u de kaart regelmatig gebruikt zal u dus ook regelmatig geld moeten opladen. Bekende aanbieders zijn bijvoorbeeld Viabuy, Skrill of ICS.
Geld lenen kost geld