Creditcards vergelijken

Contact

Deze website is eigendom van Sigma Services Comm.V.

Contactgegevens:

Creditcards-vergelijken.com
Sigma Services Comm.V
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg
Belgiƫ
BTW BE 0833.280.775

info@creditcards-vergelijken.com

Creditcards-vergelijken.com geeft gratis informatie over creditcards en tracht deze informatie zo volledig mogelijk, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel te presenteren. Als u onjuistheden vaststelt, kan u contact opnemen met ons via het onderstaande formulier.

Alle informatie op deze website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan omstandigheden die specifiek zijn voor uw persoon of entiteit. De verstrekte informatie kan niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker beschouwd worden. Voor gepersonaliseerde informatie neemt u contact op met uw bank of adviseur.

Contacteer ons over onjuistheden op deze website:

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Boodschap:

Controlegetal:
(om spam te vermijden)

Normale Creditcard

visa mastercard

Bij een normale creditcard geeft de bank u een maandelijkse kredietlimiet van bijvoorbeeld €1 250, €2 500 of €5000. De uitgaven die u tijdens een bepaalde maand doet worden bij het begin van de volgende maand afgerekend. U koopt dus op krediet en 'leent' geld dat u later moet terugbetalen. Bovendien zijn vrijwel al uw aankopen automatisch 180 dagen verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Bekende cards zijn de Mastercard Classic, de Visa World Card of de American Express creditcards.

Prepaid Creditcard (debitcard)

prepaid creditcard

Een prepaid creditcard geeft u alle mogelijkheden van een gewone creditcard, zodat u deze handig kan meenemen op reis of gebruiken voor spullen te kopen in online shops. Met deze kaart leent u echter geen geld. U moet vooraf een bedrag op deze kaart storten. Als u de kaart regelmatig gebruikt zal u dus ook regelmatig geld moeten opladen. Bekende aanbieders zijn bijvoorbeeld Viabuy, Skrill of ICS.
Geld lenen kost geld